Gå videre til innholdet

Gratis frakt over 600kr | Enkle returer

Kontakt oss

Vår historie

GOkids er en nyetablert nettbutikk innen barn- og babyprodukter. Vi har et utvalg av varer for barn mellom 0 og 6 år samt et sortiment for gravide.

Gokids.no ble etablert i 2021 da vi følte det var en mangel i markedet for en butikk, spesialisert for barn 0-6 år. Vårt mål er å tilby deg som kunde en fantastisk opplevelse, ved å tilby varer av kvalitet, bra sortiment og kundeservice på et annet nivå. GOkids hjelper deg før og etter ditt kjøp via chat og e-post. Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp på alle varer ekskludert intim varer. Vi sender din bestilling med posten eller via vår utenlandske frakt partnere som i dag inkluderer YunExpress, DHL og FedEx.

Gründerne bak GOkids har arbeidet med e-handel siden 2017. Tidligere har vi jobbet med klær, sko og elektronikkprodukter, men ønsker nå å tilby en spesialbutikk innen barneprodukter. 

Vær ikke redd for å kontakte oss dersom du har noen spørsmål, eller hvis du ønsker mer informasjon. Du kan nå oss på kundeservice@gokids.no, eller på chat. Du er også velkommen til å følge oss på Facebook og Instagram.

14 dagers åpent kjøp

Hos oss kan du alltid bytte varen innen 14 dager. Les mer her.

Sikre betalinger

Din kortinformasjon er alltid kryptert og sikker hos oss. 

Suveren kundeservice

Vi gjør vår ypperste for å gi deg som kunde den beste opplevelsen.